zaterdag 3 september 2011

Introductie: Samantha en Brandon Evans

Naam: Samantha 'Sam' Evans
Leeftijd: 19
Uiterlijk: Ze heeft lang en stijl rood haar tot net boven haar heupen. Het loopt een beetje uit in een puntje omdat ze het in laagjes heeft. Ze heeft het meestal gewoon los over haar schouder op haar rug hangen behalve haar twee voorplukken die ze in de grootste moeite over haar schouders naar voren heeft. Ze draagt meestal een haarband waar ze voor elke outfit bijna wel een andere heeft. Ze heeft blauwe ogen die meer naar grijs lijken te gaan. Ze heeft een bleke huid. haar jukbeenderen zijn duidelijk zichtbaar en ze heeft sproetjes rond haar neusbrug. Ze is redelijk klein. En dan ook echt klein. Waardoor ze vaak jonger ingeschat wordt tot haar eigen irritatie. Toch draagt ze bijna nooit hakken. Ze draagt meer van die afgetrapte all-stars en spijkerbroeken met gemaakte scheuren er in en van allerlei shirts.
Studie: Tweedejaars Psygologie
Familie: Sam is opgegroeit in een niet al te rijken familie. Haar ouders werkten veel maar zorgden dat ze er ook voor haar waren en haar broer Brandon. Hun ouders waren beide enig kind waardoor ze ook niet echt een grote familie hebben om mee om te gaan.
Verleden: Vroeger verhuisden de familie Evans heel vaak omdat dat moest voor Sam's vader zijn baan. Sam en Brandon hadden alleen elkaar. Hierdoor is ze wel geïnspireerd om Psygologie te gaan doen. Sam maakte altijd snel vrienden terwijl Brandon wat achter bleef. Argwanend over of dat wel slim was want ze zouden toch wel weer weg gaan. Uiteindelijk zijn ze beide wel geslaagd vooral dankzij Sam die graag wilde leren en daardoor Brandon tien keer dingen uitlegde zonder dat hij er om vroeg. Nu studeren ze samen op dezelfde school.
Meer: Samantha houdt van vanalles. Ze houdt van leren. Lezen. Maar is ook in voor een leuk avontuur. Hoewel ze meestal er zomaar in verzeild raakt door Brandon. Ze is nog steeds heel erg aan hem gehecht maar probeert zich nu wat meer te uiten omdat ze op deze school voorlopig wel zullen blijven wat haar heel vrolijk maakt.

Naam: Brandon Evans
Leeftijd: 19
Uiterlijk: Hij heeft wat aan de lange kant donkerblond haar. Het zit meestal heel warrig en eigenlijk is het een beetje ontembaar. Hij heeft een redelijk normale huidskleur misschien iets wat bleker dan de anderen. Zijn jukbeenderen zijn ook duidelijk zichtbaar en hij heeft ook deze grijs gekleurde ogen. Hij is in tegenstelling tot Samantha juist van gewone lengte van jongens. Hij is redelijk gespierd.
Studie: Tweedejaars Engels
Familie: Hij is de oudste van de tweeling. Zijn tweeling zus is Samantha. Zijn ouders waren niet heel rijk maar ook niet echt arm en konden best de twee onderhouden maar dat hield wel in dat ze veel werkten. Toch maakte de familie altijd tijd voor hun kinderen.
Verleden: Nou ja zoals bekend verhuisden de familie nogal vaak. Brandon zag dit als zijn taak om dan altijd op Samantha te letten en te kijken of het goed met haar ging en haar nooit uit zijn oog te verliezen. Hij probeerde nooit echt in contact te staan met andere mensen. De belangrijkste persoon op school voor hem was zijn zusje. Ze zouden naar een paar maanden of eerder toch wel weer verhuizen.
Meer: Hij heeft dus een broer-zus complex dat hij vindt dat hij haar moet beschermen en heel belangrijk is en blablabla. Hij geeft daarnaast nu ook meer om zijn eigen leven dan vroeger nu ze op een plek wonen. Hij sport heel veel en zit in het basketball team van de school. Hij geeft stiekem heel veel om zijn uiterlijk en wil geen gram vet zien omdat hij dan bang is minder populair te zijn. Hij is namelijk aanvoerder wat hem dus quiet popular maakt. Met de straf werd er gesmeekt of hij niet uit het team gegooid werd want dankzij hem maakten ze eindelijk weer eens kans in de competities.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten