zaterdag 3 september 2011

Introductie: Arlynn Nolan en Hunter Griffiths

Naam: Arlynn Nolan
Leeftijd: 19
Uiterlijk: Redelijk dun, witblond haar dat tot over haar schouders valt. Ze is slank en heeft een blanke huidskleur. Ze heeft grote ijsblauwe ogen en volle lippen. Op haar rug zit een groot litteken. Ze draagt veel zelfgemaakte armbandjes, een ketting die van haar moeder was. Ze volgt graag de mode maar geeft daar toch haar eigen draai aan.
Studie: Eerstejaars Bewegingswetenschappen
Familie: Arlynn is enigst kind. Haar vader, Eric Nolan, is eigenaar van een kleine supermarkt in Los Angeles. Hij is heel erg close met Arlynn en treedt vaak te beschermend op. Arlynns moeder, Brooklynn is overleden tijdens een auto ongeluk waarbij Arlynn haar litteken heeft opgelopen. Haar moeder was een prima ballerina en Arlynns grote voorbeeld. Ze hebben ook nog twee katten, Morris en Dahlia.
Verleden: Arlynn zit vanaf haar zesde al bij ballet. Haar talent werd daar al snel opgemerkt en ze mocht meedoen met grote stukken. Ze was altijd erg populair en geliefd op school. Ze heeft de havo gedaan en daarna twee jaar vwo. Ze wilde na school heel erg graag een opleiding klassiek ballet doen maar die droom spatte uiteen toen Arlynn en haar moeder een auto ongeluk kregen. Dit gebeurde toen ze terug naar huis reden na een van Arlynns optredens. Arlynn had de hoofdrol gehad in Doornroosje. Het was al laat en donker. En toen kwam er ineens, vanuit het niets, een andere auto de bocht om scheuren, zonder verlichting en zonder op te letten. Hij was tegen de zijkant van de auto van Arlynn en haar moeder gereden. De klap was zo hard geweest dat de rechter auto deur open was gesprongen, Arlynn werd uit de auto geslingerd en viel in de berm, waar ze werd opgevangen door allemaal struiken met scherpe doornen en brandnetels. Haar moeder was opslag dood. Arlynns rug lag helemaal open. Na het ongeluk heeft ze nooit meer pijnloos kunnen dansen. Evengoed wilde ze haar droom kunnen voortzetten en heeft ze gekozen voor een opleiding Bewegingswetenschappen. Zodat ze andere kan helpen te bereiken wat ze zelf ooit wilde.
Meer: Arlynn is Amerikaans. Toch zit ze in Engeland op school, dit is deels omdat Amerika haar teveel aan het ongeluk en haar moeder herinnert en deels omdat de universiteit in Engeland de beste studie Bewegingswetenschappen aanbiedt. Arlynn is verder een vrolijk en aardig meisje met een passie voor dansen, ook al doet het haar pijn.

Naam: Hunter Blake Griffiths
Leeftijd: 21
Uiterlijk: Donkerbruin haar dat lijkt op een wildere versie van het Justin Bieber kapsel. Hij heeft heldere lichtbruine ogen, een grote rechthoekige bril met gewoon glas en hij heeft een stoppelbaardje dat hem erg sexy staat. Hij draagt over het algemeen nette kleding, maar altijd gecombineerd met Vanz. Hunter is best lang en redelijk gespierd.
Studie: Tweedejaars Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek
Familie: Hunter heeft een tweelingzusje Allison Layla die niet op de universiteit zit. Hij komt uit een normaal gezin, zijn vader James werkt als politieman en zijn moeder, Demi is schoonmaakster in een ziekenhuis.
Verleden: Hunter heeft een hele normale jeugd gehad. Hij is opgegroeid in Schotland, in een redelijk groot huis met een grote tuin. Hij was altijd al bezig met techniek en hij had aardig wat vrienden. Toch stond hij wel bekend als een nerd. Hij had een baantje in een auto schade bedrijf en sinds twee jaar heeft hij een verslaving voor Vanz opgebouwd.
Meer: Hunter heeft naast zijn Vanz verslaving ook een liefde voor modeltreintjes. Hij heeft samen met zijn zus een hele grote verzameling op hun oude kamer staan. Verder kan hij heel erg geïrriteerd worden als mensen hem van zijn werk afhouden en hij houdt er écht niet van als mensen liegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten