zaterdag 3 september 2011

Introductie: Riley Mitchell en Jeremy Craft

Naam: Riley Mitchell
Leeftijd: 19
Uiterlijk: Haar haar komt tot net over haar schouders en is lang, steil en donkerblond, met blonde highlights erin. Ze is iets kleiner dan gemiddeld, maar ook weer niet heel erg klein. Ze heeft groene ogen en sproeten en draagt graag spijkerbroeken en T-shirts met rare opdrukken erop, die ze bovendien ook verzameld.
Studie: Tweedejaars Culturele Antropologie
Familie: Riley’s vader heeft haar moeder achtergelaten toen ze drie was en ze heeft haar vader dan ook nooit gekend. Haar moeder is werkeloos en ze leven nu dus van uitkeringen. Ze heeft nog een oudere broer, Colin, maar die is verhuisd naar Australië en ze heeft dus ook nauwelijks contact met hem. Ze kunnen wel erg goed met elkaar opschieten. Colin is nu 26.
Verleden: Riley’s moeder is er nooit helemaal overheen gekomen dat ze verlaten werd door haar man. Ze stond hierdoor heel pessimistisch in het leven en gaf haar kinderen nog nauwelijks aandacht. Riley ging dan ook veel met haar oudere broer en zijn vrienden om. Hoewel Riley het niet gemakkelijk heeft gehad in haar jeugd, heeft ze er wel van geleerd dat ze altijd positief moet blijven nadenken en niet teveel moet nadenken over de toekomst. Ze was niet echt makkelijk op school en heeft altijd veel moeten nakomen en strafwerk moeten maken.
Meer: Riley’s familie heeft nooit echt veel geld gehad en ze heeft hard moeten sparen om te kunnen studeren. Alleen wist ze, toen het zover was, eigenlijk helemaal niet wat ze wilde studeren. Ze is de lijst met studies een paar keer na gegaan en kwam toen uit bij Culturele Antropologie, omdat ze geen flauw idee had wat het in hield. Ze heeft meerdere verzamelingen, zoals T-shirts met rare opdrukken erop en oude Starbucks bekertjes. Ze is erg energiek en enthousiast en trekt zich niet veel aan van wat mensen over haar denken.

Naam: Jeremy Craft
Leeftijd: 20
Uiterlijk: Jeremy heeft kort, zwart haar en opvallend helder blauwe ogen. Hij is lang en draagt vaak spijkerbroeken met een simpel T-shirt. Hij besteed niet erg veel tijd aan zijn uiterlijk, omdat hij het gewoon niet belangrijk vindt. Ook heeft hij een bril met een zwart montuur.
Studie: Derdejaars Griekse en Latijnse Taal en Cultuur
Familie: Jeremy woonde samen met zijn ouders, zijn oudere zus Rose en zijn jongere broertjes Dylan en Steve in een simpel huisje in Londen. Rose is 23, Dylan is 14 en Steve is 8. Zijn vader is auto monteur en zijn moeder werkt als secreteresse in de reclame wereld.
Verleden: Jeremy had een aardig normale jeugd. Zijn ouders verdienden gemiddeld en ze waren een doorsnee gezin met doorsnee dagen en doorsnee gedrag. Toen Jeremy op de middelbare school kwam, werd hij na een tijdje erg gepest. Hij was erg slim en serieus en was erg vaak met zijn huiswerk en school bezig, en werd hierom niet echt aardig gevonden. Hoewel hij er naar de buitenwereld niet veel van liet zien, zat hij er toch wel flink mee en deed al het gepest hem erg veel pijn. Toch sloeg hij zich moeiteloos door zijn zes jaren gymnasium heen en slaagde hij cum laude, met negens voor Latijn en Grieks. Hij besloot dan ook Griekse en Latijnse Taal en Cultuur te gaan studeren, omdat hij zich erg interesseerde in de klassieke talen.
Meer: Jeremy valt niet erg op en is eigenlijk gewoon een nerd. Hij zit het grootste gedeelte van de dag met zijn neus in de boeken en leest in zijn vrije tijd de niet-vertaalde versie van de Odyssee. Jeremy is erg geliefd bij de professors, omdat hij zo intelligent is. Jeremy’s contact met zijn leeftijdsgenoten is nogal stroef, omdat hij niet goed weet hoe hij met mensen om moet gaan en omdat hij toch erg bang is voor de mening van anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten